Het 7x7 plan van greenSand: oplossing voor het CO2 probleem

Zo simpel kan het zijn. CO2 opruimen en klimaatverandering tegen gaan. We hebben uitgerekend dat met het uitstrooien van 7 km3 Olivijn de jaarlijkse CO2-uitstoot van de gehele wereldbevolking gecompenseerd kan worden.
Dat is veel materiaal, maar verspreid over 7 continenten met 7 mijnen is het haalbaar. Zeker als je kijkt wat moderne mijnbouw machines dagelijks aan materiaal kunnen verzetten.

We zullen wel moeten samenwerken. Met gehele wereldbevolking tegen klimaatverandering. Daarom verkoopt greenSand certificaten van aandelen. Iedereen kan een certificaat van greenSand kopen en al meedoen voor vijf euro. Voor een groot deel van de wereldbevolking is 5 euro veel geld. Daarom moedigen we iedereen in Nederland aan om tenminste 3 aandelen te kopen. Zo kunnen we 7 miljard certificaten van aandelen verkopen.

Liever meedoen in de vorm van producten? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse producten met Olivijn te verkrijgen. En het worden er steeds meer!

7 continenten

greenSand wil Olivijn uitstrooien over 7 continenten.

Het teveel aan CO2 in de atmosfeer is niet het probleem van één bepaald land of de buurman. Het is een probleem dat ons als wereldbevolking aangaat, over alle 7 continenten.

7 mijnen

Minder vervoer = minder CO2.

Als greenSand Olivijn kan winnen op elk continent, wordt het rendement van Olivijn nog groter! Wij willen onze ecologische voetprint zo klein mogelijk houden, zodat we zo veel mogelijk uitgestoten CO2 kunnen opruimen.

7 km3

We willen elk jaar 7 km3 Olivijn uitstrooien over het aardoppervlak, zodat we de jaarlijkse CO2-uitstoot van de gehele wereldbevolking opruimen.

Dat lijkt heel veel, maar in vergelijking met het mijnen van fossiele brandstoffen niet. De hoeveelheid fossiele brandstoffen en al het materiaal wat daarvoor verplaatst moet worden is vele malen groter.

7 miljard mensen

Samenwerken met 7 miljard mensen, samenwerken aan één wereldbevolking.

We zijn met ongeveer 7 miljard mensen op deze aardbol. Al deze mensen moeten leven van wat de aarde ons biedt en hebben de verantwoordelijkheid voor de aarde te zorgen.

7 miljard certificaten

greenSand verkoopt certificaten van aandeel. Met deze certificaten zorgen wij ervoor dat Olivijn beschikbaar wordt voor iedereen!

Ons doel is om evenveel certificaten te verkopen als dat er mensen op deze wereld zijn: 7 miljard. Daarmee kunnen we Olivijn uitstrooien voor iedereen!

7 jaar

Wij streven ernaar om dit te bereiken in 7 jaar. 7 jaar keihard werken en zorgen voor de aarde, die ons ook altijd geeft wat wij nodig hebben om te kunnen leven.

De 7de dag: de natuur doet het zelf

Na 7 jaar hebben gewerkt voor 7 continenten, met 7 mijnen, die 7 km3 olivijn bezorgen, voor 7 miljard mensen en met 7 miljard certificaten kunnen we de natuur zelf het werk laten doen.

Het CO2 binden met olivijn is namelijk een natuurlijk verweringsproces, de natuur zorgt dan voor haar eigen herstel. Het is aan de mens om nieuwe manieren te vinden om op een duurzame manier met onze aarde om te gaan.

Ja ik doe mee!

Meedoen kan op verschillende manieren:

Koop greenSand producten
Koop je eigen greenSand certificaat van aandeel
Koop greenSand CO2 Opruim Certificaten

Wie doen er nog meer mee?

Zonder onze verkooppunten kunnen wij onze boodschap niet verspreiden!

Ook eerlijk buitenleven organisatie NL Greenlabel (van o.a. Lodewijk Hoekstra) en Gardenlux (Bekend van Rob Verlinden) werken met greenSand.

greenSand de CO2 Opruimer!