Geplaatst op: 07-02-2013

greenSand zoekt online fondsenwerver

Werken voor greenSand olivijn

Heeft u zorg voor het milieu, bent u een natuurliefhebber en deelt u graag uw ervaringen over natuurlijk tuinieren? Dan zijn wij op zoek naar u! Naar vrijwilligers die het een uitdaging vinden om mee te werken in een gemotiveerd team op bijvoorbeeld tuin- en duurzaamheidsbeurzen. 

greenSand
greenSand handelt in producten met het mineraal olivijn. Olivijn is een mineraal dat, naast positieve eigenschappen voor planten, CO2 bindt in het verweringsproces. greenSand olivijn uitstrooien is dus een eenvoudige manier om het te veel aan CO2 uit de lucht te binden.

Wij zoeken:
- Pro-actieve, ondernemende, creatieve mensen
- Die een hart hebben voor de natuur
- Meehelpen aan het afbouwen van het teveel aan CO2
- En willen zorgen voor een duurzame toekomst

 

Online fondsenwerver op vrijwilligersbasis
Wil jij de toekomst schoonhouden van een teveel aan CO2 en hou je van sociale media? Twitter je graag en wil je ons helpen de traffic naar onze website te vergroten?

 

GreenSand olivijn is een geweldige uitdaging voor een online fondsenwerver met groenvisie. Iemand die durft te kiezen. Voor een schone toekomst!

Jouw uitdaging

• Je zorgt voor het vergroten van traffic naar de website én van de omzetting met als doel de werving van donaties en donateurs;

• Je bent creatief, resultaatgericht en krijgt energie van een heleboel clicks.

Interesse en proefzakje greenSand olivijn aanvragen? Stuur ons een mail met jouw adresgegevens, motivatie en nummer waarop we je kunnen bereiken.

Werken bij greenSand is duurzaam werken aan het afbouwen van CO2;