Geplaatst op: 15-02-2013

Succesvolle NetworKing bijeenkomst voor greenSand

Op Valentijnsdag, 14 februari 2013 was greenSand aanwezig op de eerste nieuwe stijl bijeenkomst van NetworKing in het NH Krasnapolski Hotel in Amsterdam. Onder het motto van Charles Ruffulo, oprichter van NetworKing: “It is not who you know, but who knows you” en sprekers als Hans van Doremalen en Rinke Zonneveld vonden er interessante gesprekken plaats tussen professionals uit verschillende branches.

Sinds begin 2013 is greenSand partner van NetworKing, een organisatie die zich inzet voor een wereldwijd netwerk van professionals. De diversiteit van de members en partners van NetworKing zorgt voor creatieve ideeën voor nieuwe projecten in een informele omgeving. Ook 14 februari was geen uitzondering op deze regel. Met frisse ideeën en nieuwe contacten kijken wij terug op een geslaagde avond.

GreenSand zal in 2013 bij verschillende NetworKing bijeenkomsten aanwezig zijn om het gedachtegoed van greenSand te verspreiden en mogelijke nieuwe interessante connecties te spreken. De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden in maart in Groningen. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van NetworKing.