Geplaatst op: 26-10-2011

Maar waar zit de muziek?

       Voor onder het lezen.                                         

Beste vrienden,                                

Zoals de meesten van jullie weten, is muziek de rode draad in alles wat ik onderneem.

Vanaf de ontmoeting met professor Olaf Schuiling heb ik muziek ontdekt in een grondstof die een belangrijke bijdrage levert aan de oplossing van het broeikasprobleem, of, zoals ik het zeg: 'De aarde weer in balans brengt'.

Die grondstof heet Olivijn. Het is een gesteente dat in overvloed op aarde aanwezig is en in combinatie met water de CO2 uit de lucht haalt. Olivijn vermalen tot kleine deeltjes en uitstrooien over de aarde lost het hele CO2 probleem op. Één kilo Olivijn bindt 1,25 kg CO2; de oplossing is zo simpel dat je het bijna niet kan geloven!

Jullie zullen onmiddellijk begrijpen dat dit geen eenmansonderneming kan zijn. Maar waar zit de muziek? De muziek speelt twee partijen. De ene partij: wat klinkt er mooier dan meehelpen om één van de grootste bedreigingen van de aarde te bestrijden? De andere partij: en daar klinkende munt mee te verdienen!

Om voldoende Olivijn  tegen een lage prijs beschikbaar te hebben, heb ik een NV in oprichting die niets anders doet dan een voorraad Olivijn bijeenbrengen en die te verkopen aan de groeiende stroom van bedrijven die Olivijn toepassen.

Ik vind het belangrijk om iedereen die mee wil helpen de mogelijkheid te bieden  in een gezonde aarde mee te investeren. Dat kan al vanaf één euro. Het enige wat je hoeft te doen is een bedrag over te maken naar het rekeningnummer van de greenSand Stock NV: Abnamro: 40.53.26.688. Er zijn certificaten van aandelen van 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200 en 500 euro.

Meedoen vind ik het belangrijkste. Diegenen die meer willen investeren, wordt verzocht even contact met me op te nemen om daar wat langer over door te praten.

Als ik een bedrag op de rekening zie verschijnen, zal ik reageren. Laat even weten hoe ik je het beste kan bereiken. Je ontvangt natuurlijk het officiële bewijs van het aandeel.

 Meer informatie vind je op www.greensand.nl.

 Ik hoop van jullie te horen

 Met vriendelijke groet,

 Eddy Wijnker.